Ajánlás

Nagyon elégedettek vagyunk a Csip-Csup Csodák Magánóvodával, mert a kisfiunk boldogan jár oviba, az óvó nénik és a dadusok nagyon kedvesek, az ovi tiszta és rendezett és az udvaron jó időben kint a zöldben, a fák lombjai alatt játszizhatnak, rohangálhatnak a gyerekek. Az óvónénik igazi szakemberek is, nem csak őrzik a gyerekeket, hanem valóban foglalkoznak velük, szeretettel nevelgetik őket. A dadusok mindenben segítenek, nagy öröm nekünk, hogy gyermekünket minden tekintetben biztonságban tudhatjuk.

V.Gabi

Ötödik éve vagyunk Csip-Csupos szülők. A Csip-Csup Csodák Magánóvoda legnagyobb erénye azok a csupa-szív óvónők, akik tényleg imádják a hivatásukat(!!!) és emellett szakmailag is felkészültek. Nem volt olyan egyéni kérés, amire nemet mondtak volna. Együtt sírunk, együtt nevetünk :-). Az ebédet helyben főzik, igazi házias ízek, még az otthon válogatós gyerek is vígan falja. Olyan szülőknek ajánlom ezt az ovit, akiknek fontos, az hogy minden téren biztonságban tudja a gyerekét, ahol hagyják gyereknek lenni.

P.Barbara

Miért jó a Csip-Csup Csodák Magánóvoda? Mert az oviban kézzel tapintható a szeretet. Különleges szeretetkapcsolat épül a kicsik és az óvónénik között, jó érzés oda vinni a gyermekemet, ahol tudom, látom, hogy szeretik, hogy figyelnek rá. Mert külön-külön figyelmet kap itt minden gyerek. Ebben a nyugodt, kiegyensúlyozott, biztonságot adó, világos napirendet és értékrendet követő légkörben pedig könnyen és gyorsan fejlődnek a gyerekek. És ami a legfontosabb: boldogok.

Gy. Andi

Miért választottuk a Csip-Csup Csodák Magánóvodát? ...mert értékrendje és magas szakmai színvonala biztosítja a gyermekünknek a családi nevelés intézményes kiegészítését, mert egyszerűen, a gyermekek életkorához mindenben alkalmazkodóan szervezett napirendjük elegendő időt biztosít a játékra, a tanulásra, és a változatos programokra is. Tetszik, hogy nem sodródott bele az ovi a divatos külön program-dömpingbe, itt valóban egész nap az óvó nénik foglalkoznak a kicsikkel, biztosítva számukra a nyugodt, kiegyensúlyozott, szeretetteljes érzelmi légkört. Figyelnek a gyermekek egészséges táplálkozására, és a csodás nagy udvar lehetőséget ad a rengeteg mozgásra is a szabad levegőn!

T. Andrea

Szeretjük a Csip-Csup Csodák Magánóvodát, mert kislányunk minden reggel boldogan készülődik, előző óvodánkba indulásaink gyötrelmes reggelei ebben az oviban a múltté lettek! Rugalmas és nagyon óvatos beszoktatásban partnerek voltak az óvónők, dajkák, itt nem csak a gyerekkel, de a családdal is foglalkoznak, sok praktikus tanácsot kapunk a gyermekneveléssel és akár az életvezetéssel kapcsolatban is. Az igazgatónő családterápiás szakember is, ennek előnyét a mindennapi nehézségekben nagy hasznát vesszük. Az ovi légköre a mindig vidám óvó néniktől és dadus néniktől kiegyensúlyozott, barátságos.

M.Szilvi

Zökkenőmentes iskolakezdést és rengeteg piros pontot hozott nekünk a Csip-Csup Csodák Magánóvoda, amikor elkezdtük 3 év után az iskolát! Gyermekünk magabiztosan, jól felkészülten ült iskolapadba, amiért utólag is külön hálásak vagyunk ennek az óvodának! A kisfiamnál időben kiszűrt részképességzavarok a fejlesztő terapeuták és az óvó nénik közös munkájának köszönhetően maradéktalanul megszűntek, és ami külön jól esett, hogy az óvoda kommunikációja a szülők felé, - felém, a nehezebb időszakokban, amikor félelemmel töltött el, vajon meg tudunk-e küzdeni a feltárt tanulási veszélyeztetettséggel - példátlan! Empatikusan, őszintén és számomra nagyon hitelesen magyarázták el nekünk szülőknek a problémát, és a lehetséges megoldásokat, támogattak és biztattak bennünket! Végtelenül hálás vagyok érte!

P. Kinga